Известие

Collapse
No announcement yet.

нещо се намокри

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нещо се намокри

.
    Last edited by и.петров; d.m.y г., 14:07.

Трябва да си се огледа внимателно.
    Ако имаш "конус" филтър и си виси някъде си почти откито...може и той да е мокър и да гълта вода....тва е лошо, ама дали такива ще са симптомите....от него и бедитомера се мокри....
    Може, ако супер много е пръснало да е отскочило до капака и после да е понамокрило капака ан двигателя отгоре.....поне на фаза 2 има една вдлъбнатина около капачката за маслото.....там примерно ако разсипеш масло,изтича надолу и почва да пуши от нагорещените свещи.....вода ако влезе...незнам...ама може и да прави мизерии...

Абе трябва да се поотвори и да се огледа и да се слуша....

П.С. След намокрянето веднага ли спря колата или след спирането не ще да тръгне???
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

.
      Last edited by и.петров; d.m.y г., 14:07.

Comment

виж да не е влязла вода в при свещите макар че трудно може да стигне до там от локва но все пак провери.моята беше така и имаше вода изкарай лулите и провери.но аз бях махал предния капак на колата и така се намокри.
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

.
          Last edited by и.петров; d.m.y г., 14:08.

Comment

еми това вече трудно може да се каже тук.специалист на място.
            Alfa romeo GTVex
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Може някоя от масите да не е ОК и като се намокри почва да прави мизерии...
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

пич, мойта кочина беше под вода до предния джам за 5 минути и после всичко си беше ок, ама то си е до късмет. най-добре е да го погледне някой майстор щото така само ще гадаем
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

.

Comment

Верочтно са били дюзите. И вероятно е просто съвпадение с намокрянето... предполагам, че може да е кофти бензин.....

С акво зареждаш... марка и 95/98/100 ???
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

.

Comment

там ти е проблема! Веднзж сзм сипвам карера 100 в ГТВ-то и направо ми се разказа играта!!! прекъсва, няма мощност и харчи зверски! не го сипвай това
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз зареждам по принцип еко 100 шел в пауър пак 100 или 98 лукойл но дори и обикновен да сложа пак нямам проблеми единствено разлика в вървежа.
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

обаче има друго при мен след като всичко ми е ново по мотора сегменти лагери кабели лули свещи ламбда сонда и т.н. разхода отида 2л нагоре а и сега е зацепена с пети а преди не...!!вървежа се промени доста сега но и гори много незнам дано падне като се поразработи малко.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                              обаче има друго при мен след като всичко ми е ново по мотора сегменти лагери кабели лули свещи ламбда сонда и т.н. разхода отида 2л нагоре а и сега е зацепена с пети а преди не...!!вървежа се промени доста сега но и гори много незнам дано падне като се поразработи малко.
                              И аз забелязвам, че разхода ми е 3 литра отгоре след основния ремонт. А си е зацепена правилно, с петички...

Ето как разхода скочи след последното зареждане (след ремонта) http://www.spritmonitor.de/en/detail/280130.html
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                              X