.
Известие
Collapse
No announcement yet.
нещо се намокри
Collapse
X
-
Трябва да си се огледа внимателно.
Ако имаш "конус" филтър и си виси някъде си почти откито...може и той да е мокър и да гълта вода....тва е лошо, ама дали такива ще са симптомите....от него и бедитомера се мокри....
Може, ако супер много е пръснало да е отскочило до капака и после да е понамокрило капака ан двигателя отгоре.....поне на фаза 2 има една вдлъбнатина около капачката за маслото.....там примерно ако разсипеш масло,изтича надолу и почва да пуши от нагорещените свещи.....вода ако влезе...незнам...ама може и да прави мизерии...
Абе трябва да се поотвори и да се огледа и да се слуша....
П.С. След намокрянето веднага ли спря колата или след спирането не ще да тръгне???Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
-
виж да не е влязла вода в при свещите макар че трудно може да стигне до там от локва но все пак провери.моята беше така и имаше вода изкарай лулите и провери.но аз бях махал предния капак на колата и така се намокри.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
обаче има друго при мен след като всичко ми е ново по мотора сегменти лагери кабели лули свещи ламбда сонда и т.н. разхода отида 2л нагоре а и сега е зацепена с пети а преди не...!!вървежа се промени доста сега но и гори много незнам дано падне като се поразработи малко.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеобаче има друго при мен след като всичко ми е ново по мотора сегменти лагери кабели лули свещи ламбда сонда и т.н. разхода отида 2л нагоре а и сега е зацепена с пети а преди не...!!вървежа се промени доста сега но и гори много незнам дано падне като се поразработи малко.А си е зацепена правилно, с петички...
Ето как разхода скочи след последното зареждане (след ремонта) http://www.spritmonitor.de/en/detail/280130.html
Comment
Comment